Årets julklappar redan här!

oktober 27, 2015

by — Posted in Okategoriserade

Det är fortfarande nästan två månader kvar till julafton men ändå har jag redan börjat fundera på vilka julklappar som jag ska köpa. Inte främst för att jag behöver fundera så värst mycket utan för att det alltid är smart att vara ute i god tid. Som i de flesta andra familjer så är det främst barnen som ska ha presenter. Vi vuxna får mest nöja oss med böcker, chokladaskar och liknande enkla saker, så där är det inga problem. Men leksaker kan vara lite knepigare. Visst kommer jag ihåg när jag själv var barn, men ändå. Det känns alltid lite svårt att hitta bra leksaker till vettiga priser.

Det blir på nätet i år
Vanligtvis så har jag köpt julklapparna i butiker, strosat runt och tittat på olika grejor tills jag hittat någonting som känns rätt. I år kommer det att bli lite skillnad där och jag kommer i stället att köpa mina julklappar online. Ytterligare ett skäl att vara ute i god tid så att man helt säkert vet att de saker man beställt kommer fram i god tid före julafton. Nu är det ju oftast inga problem med den saken, men ibland så… jag kommer ihåg när jag beställde böcker från en bokhandlare online (som jag inte tänker nämna) och det tog en och en halv månad innan böckerna nådde mig! Under all kritik!

leksak
Årets julklapp till Elvira!
Bra och billig leksakshandlare online
Nu har jag haft lite tur och hittat en bra leksaksbutik på nätet, boinkstore.com. De har bland annat en underavdelning för ekologiska leksaker, vilket de ska ha en eloge för. Jag kan också gå i god för att leveranserna kommer fram snabbt – jag beställde mina julklappsleksaker för en vecka sedan och de kom fram redan efter två dagar. Snabb leverans med andra ord. Om du har små barn som du ska köpa julklappar till så kan jag bara säga så här boinkstore.com levererar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.