Dags för nya fönster

augusti 24, 2015

by — Posted in Okategoriserade

fönster
Fint fönster från bygghemma.se
Nu har det blivit dags att byta fönster i den här kåken. Inte riktigt alla fönster, men de som är äldst måste bytas ut. Dels för att minska uppvärmningskostnader eftersom mycket av värmen försvinner ut genom dåligt isolerade fönster, men nya fönster har också fler fördelar. Som till exempel att huset blir säkrare (nuvarande fönster är inte direkt inbrottssäkra) och att nya fönster stänger ute ljud bättre och inte släpper in lika mycket solvärme på sommaren så att vi får det lite svalare här. Dessutom är det ju snyggare också, och det höjer värdet på huset. Det är helt klart en investering på många sätt.

Tyvärr är det ju inte direkt billigt att byta fönster, men det finns billigare och dyrare alternativ. Att göra så mycket man kan själv är ju ett alternativ, men jag känner inte riktigt att jag är så pass kunnig att jag vill ge mig på att byta fönster. Däremot kan jag spara en del pengar på att köpa fönstren själv, till ett bra pris, och sedan anlita en hantverkare som kan montera fönstren. Det lutar åt att jag ska beställa nya fönster på bygghemma.se som verkar ha riktigt bra fönster till bra priser.

Det handlar ju om kvalitet, så man ska absolut inte snåla, men man ska ju inte betala mer än nödvändigt. Man får jämföra tillverkare, fönster och priser och hitta ett alternativ som både är hög kvalitet och bra priser. Det är inte så omöjligt som det låter, om man är beredd att lägga lite tid på det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.