Nu kickar vi igång den här bloggen!

augusti 18, 2015

by — Posted in Okategoriserade

Varmt välkomna hit, ni som har hittat hit. Det här är alltså en blogg av mig, Stefan ”Skarv” Arvefeldt, och här kommer jag att skriva om lite allt möjligt. Litteratur blir ett återkommande ämne eftersom det är ett av mina största intressen. Jag läser väldigt mycket och jag jobbar också i en bokhandel. Det roligaste med det är att man har koll på alla nya böcker som kommer och att man hittar och läser sådant som kanske inte inte hade hittat annars. När man går in i en bokhandel brukar man ju gå till de avdelningar man är intresserad av, men genom att jag kommer i kontakt med böcker av alla genrer så hittar jag sådant som jag annars bara hade gått förbi. Så det har verkligen vidgat mina vyer.

Jag trivs helt enkelt väldigt bra på mitt jobb och eftersom man ju ägnar en hel del av sin vecka åt att jobba och jag dessutom läser mycket på min fritid så kan man lugnt säga att en stor del av mitt liv handlar om böcker. Jag har varit en bokslukare sedan tonåren och jag har jobbat i bokhandeln i snart 20 år, och än har jag inte tröttnat på böcker. Men hur skulle man kunna göra det egentligen? Det kommer ju alltid nya!

Ja, det här blev ett blogginlägg om böcker, och det känns ganska typiskt mig att det är det första jag vill prata om. Men jag ska se till att prata om andra saker också. Så återigen, varmt välkomna till min blogg! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.