Det är jag som är Skarv, eller Stefan Arvefeldt som jag egentligen heter, och det här är min blogg. Bloggen är en personlig sådan som handlar om mitt liv, mina intressen och mina åsikter. Jag skriver helt enkelt det jag känner för, och ett ämne som är återkommande här är litteratur som är ett av mina största intressen. Jag läser helt enkelt väldigt mycket, både skönlitteratur och faktaböcker och biografier och annat. Andra saker som ni kan läsa om här är nyheter, politik, sport, träning, friluftsliv – ja, lite allt möjligt helt enkelt. Jag har ingen klar och tydlig riktning i den här bloggen utan jag skriver bara om det som faller mig in.

Så, vad kan jag berätta mer om mig själv då? Jag är en man i mina bästa år, vad nu det betyder. Någonstans mitt i livet, där jag har kommit så pass långt att jag trivs med mig själv och vet vem jag är och samtidigt har en herrans massa fler härliga år att se fram emot. Jag kallas som sagt för Skarv, som är någon slags hopslagningsvariant på mitt namn. Jag jobbar i en bokhandel (och, ja, det är lite av ett drömjobb för mig). Min fru heter Carina och vi har tre döttrar varav två är tvillingar som har flytt boet och en är en sladdis som kom 15 år senare. Jag bor i hus och tycker om att fixa och dona med lite renoveringar och annat pyssel.

Det är väl ungefär det som är värt att veta om mig, och vill ni veta mer så får ni helt enkelt ta och följa min blogg. Och lämna gärna en kommentar förresten. Fråga mig något eller tipsa mig om något. Det är ju alltid roligt att få lite kontakt med sina läsare, och att få veta vad ni tycker om det jag skriver!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.